Productes artesanals

"La feina de pastor no només és vigilar el ramat durant tot el dia, jo sóc pastor perque és una feina que m'agrada, que l'he vist des del bressol i que arrelat en aquestes terres m'ha permés aprendre una multitud de coses com ara musicar un collar o fer sarrons."

VENDA DE SARRONS:
Ara teniu l'oportunitat de comprar un magnífic sarró de pastor, totalment fet a mà, amb pell de xai de la raça autòctona ripollesa, amb una bonica civella, guarniments i amb el interior totalment folrat amb roba.
Aquest sarró dissenyat i confeccionat tradicionalment (tots els sarrons són diferents, ja que no hi ha cap pell de xai que sigui igual) em porta entre 15 i 20 hores de feina, també fem bosses més petites per noi/a. Tot el sarró és fet i cosit a mà.

Preu:
El sarró actualment té un preu de venda al públic de 150 euros, la bossa per noi/a (sarró petit) té un preu de venda al públic de 120 euros (els preus són tots amb IVA inclòs).

VENDA DE COLLARS MUSICATS:
Qué és musicar un collar???
És un collar fet de bruc de pi moldejat a mà, dibuixat, gravat i pintat amb molta paciència.
Normalment per poder musicar un collar estic entre 8 i 10 hores, també realitzat totalment a mà.
Aquest collar sol servir, per els meus clients, de decoració, tot i que si veniu a pasar un dia amb mi els podreu veure penjats en el colls de les meves ovelles!!!
Preu:
Els collars musicats tenen un preu de 50 euros (IVA inclòs).

Les compres les podeu fer per e-mail (info@carndelcadimoixero.com) o per telèfon al (+34) 620 04 16 64 o WhatsApp. Indiqueu en quin/s producte/s esteu interessats i quantes unitats en voleu i ens possem en contacte per a formalitzar la venda. O en el cas de venir a fer l'activitat de la jornada VOLS APRENDRE A FER DE PASTOR/A? podreu comprar-ho el mateix dia que vingueu a fer l'activitat!

Vols veure més imatges?:

Veure'n més

Criança natural. Així ho fem, tal com s'ha fet tradicionalment,... a l'estiu a les altes pastures, a la primavera i a la tardor a les pastures més baixes i a l'hivern, amb el mal temps, utilitzem les pastures que hem produït durant l'estiu. Vetllem pel seu benestar.

Contacta amb nosaltres:

Enviar mail Trucar WhatsApp