Presentació

"Hola em dic Ricard, sóc de Bagà i fa més de 20 anys que sóc pastor. A casa meva, Cal Negre, som la tercera generació de pastors i ramaders. Fa 11 anys que estiu rere estiu pujo a Coma Bella amb el meu ramat (730 ovelles)."

Coma Bella és una muntanya de Coll de Pal, dins el paratge del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

"De familia tradicionalment ramadera, des del meu avi Ramon, al meu pare Lluís, el meu germà i jo mateix hem anat desenvolupament amb el canvi dels temps i el que això comporta, un ofici, però també una passió per la ramaderia, mirant de mantenir les tradicions de pobles de muntanya com és encara Bagà, amb l'objectiu que no es perdi aquest ofici que ha anat passant de generació en generació."

Del mes de gener fins el mes de juny el ramat viu a les contrades de Bagà. El mes de juny, més o menys per Sant Joan, pugem el ramat a pasturar a Coll de Pal i tornem al poble abans que la neu ens pugui sorpendre a uns 2000 metres d'alçada. Durant el fred de l'hivern el ramat viu dins el corral.

Vols veure més imatges?:

Veure'n més
Voleu comprar carn?

Venda de carn de xai (xai, cabrit o lletó), de criança natural, màxima qualitat en la carn dels nostres xais, al millor preu. Ens plau poder-vos oferir la carn dels nostres xais, que criem, engreixem, sacrifiquem, tallem i envasem nosaltres mateixos, tot per poder-vos garantir la millor qualitat i el millor servei amb el millor preu, ja que suprimim els intermediaris.

comprar carn de xai

Criança natural. Així ho fem, tal com s'ha fet tradicionalment,... a l'estiu a les altes pastures, a la primavera i a la tardor a les pastures més baixes i a l'hivern, amb el mal temps, utilitzem les pastures que hem produït durant l'estiu. Vetllem pel seu benestar.

Contacta amb nosaltres:

Enviar mail Trucar WhatsApp