Carn de criança natural

A la nostra explotació hi ha 750 ovelles ripolleses. L'ovella ripollesa es caracteritza per ser un animal de gran qualitat, tant pel que fa a la seva carn com a la seva llana. Fem un seguiment durant tot l'any del ramat per poder assegurar una màxima qualitat en la carn dels nostres xais.

A l'estiu pugem el ramat a la muntanya (a les pastures de Coma Bella, situats a més de 2000 metres d'alçada). Aquestes terres endinsades dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró, ens permeten alimentar el nostre bestiar gairebé quatre mesos l'any. Mentre jo guardo el ramat, el meu germà aprofita per arreplegar l'herba dels camps, herba que servirà per alimentar el ramat a l'hivern. En l'època estiuenca el ramat menja de les millors pastures, pastures fresques, tendres i molt nutritives. Aixó fa que les ovelles alimentin de manera excepcional les seves cries.

A la tardor, amb l'arribada de les primeres neus, fem baixar al ramat a Bagà, on s'alimentaran de les herbes dels camps. A les nits els hi donem un suplement d'herba enmagatzemada durant l'estiu (aixó ens permet fer una roda).

Així ho fem, tal com s'ha fet tradicionalment,... a l'estiu a les altes pastures, a la primavera i a la tardor a les pastures més baixes i a l'hivern, amb el mal temps, utilitzem las pastures que hem produit durant l'estiu.

Aquets xais, des del seu naixament, fins la seva mort al escorxador, els cuidem, els engreixem, i vetllem pel seu benestar.

Finalment els portem a l'escorxador, on els tallem i envassem al buit, tot mantenint la màxima qualitat de la seva carn, i us l'oferim al millor preu.

Vols veure més imatges?:

Veure'n més
Voleu comprar carn?

Venda de carn de xai (xai, cabrit o lletó), de criança natural, màxima qualitat en la carn dels nostres xais, al millor preu. Ens plau poder-vos oferir la carn dels nostres xais, que criem, engreixem, sacrifiquem, tallem i envasem nosaltres mateixos, tot per poder-vos garantir la millor qualitat i el millor servei amb el millor preu, ja que suprimim els intermediaris.

comprar carn de xai

Hola em dic Ricard, sóc de Bagà i fa més de 20 anys que sóc pastor. A casa meva, Cal Negre, som la tercera generació de pastors i ramaders. Fa 11 anys que estiu rere estiu pujo a Coma Bella amb el meu ramat (730 ovelles)

Contacta amb nosaltres:

Enviar mail Trucar WhatsApp